رنگارنگ

بلوط را چگونه خشک کنیم و نحوه خشک کردن بلوط تازه به روش خانگی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

بلوط را چگونه خشک کنیم

روش اول: خشک کردن بلوط در فر

بلوط‌ها را جمع‌آوری کنید. بلوط‌های سالم و بدون ترک و سوراخ را انتخاب کنید.

بلوط‌ها را بشویید. آنها را با آب سرد بشویید تا هرگونه کثیفی یا جرمی از بین برود.

بلوط‌ها را خشک کنید. با یک حوله تمیز یا دستمال کاغذی بلوط‌ها را خشک کنید.

فر را روشن کنید. فر را روی دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد (۱۷۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

بلوط‌ها را در فر قرار دهید. بلوط‌ها را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید.

بلوط‌ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید. در طول پخت، بلوط‌ها را هر ۱۰ دقیقه یکبار هم بزنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

بلوط‌ها را از فر خارج کنید. بگذارید بلوط‌ها کاملاً خنک شوند.

روش دوم: خشک کردن بلوط در آفتاب

بلوط‌ها را جمع‌آوری کنید. بلوط‌های سالم و بدون ترک و سوراخ را انتخاب کنید.

بلوط‌ها را بشویید. آنها را با آب سرد بشویید تا هرگونه کثیفی یا جرمی از بین برود.

بلوط‌ها را خشک کنید. با یک حوله تمیز یا دستمال کاغذی بلوط‌ها را خشک کنید.

بلوط‌ها را در یک سینی قرار دهید. سینی را در یک مکان آفتابی و گرم قرار دهید.

بلوط‌ها را به مدت ۳ تا ۴ روز در آفتاب بگذارید. در طول این مدت، بلوط‌ها را هر روز یکبار هم بزنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

بلوط‌ها را در یک مکان خنک و خشک نگهداری کنید.

قبل از خشک کردن بلوط‌ها، می‌توانید آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.

بعد از خشک شدن بلوط‌ها، می‌توانید آنها را در یک ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

بلوط‌های خشک شده را می‌توانید به عنوان آجیل بو داده میل کنید یا از آنها برای تهیه آرد بلوط، قهوه بلوط و … استفاده کنید.

آشنایی با دیگر خواص بلوط

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بلوط آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بلوط

بلوط نام درخت و میوه ای به همین نام است که پوستی سخت دارد.

این درخت که به درخت مازو هم معروف است تا ۵۰۰ سال عمر می کند

و دیده شده است که درخت بلوطی دو هزار سال عمر کرده باشد.

در ایران بیشتر در دامنه های زاگرس و مناطق لر نشین این درخت دیده می شود.

دشت برم در کازرون بزرگترین دشت بلوط ایران است که در غرب استان فارس قرار دارد.

چوب این درخت به همراه زغال آن بسیار پر طرفدار و با کیفیت است.

منبع اصلی بلوط در ایران استان های فارس و چهار محال بختیاری و کهگلویه و بویر احمد و ایلام است.

بلوط برای درمان زخم معده و اسهال و دیابت و پوکی استخوان مفید است مفید است.

بلوط برای درمان اگزما

بلوط دارای ماده تانن می باشد که خواص ضد التهابی قوی ای دارد. این خاصیت ضد التهابی می تواند به درمان بیماری های پوستی التهابی مانند اگزما کمک بسزایی کند.

همچنین باعث از بین رفتن چین و چروک صورت می شود و برای جوانسازی پوست مفید است.

خواص بلوط برای پیشگیری از پوکی استخوان

فسفر، پتاسیم و کلسیم در میوه بلوط به صورت فراوان وجود دارد و به سلامت استخوان ها کمک می کند، و برای تقویت آن ها مناسب است و در نتیجه خطر ابتلا به پوکی استخوان را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا