کره کنجد و دیابت و فواید و مضرات مصرف کره کنجد برای افراد دیابتی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کره کنجد و دیابت
کره کنجد یا ارده، با داشتن چربیهای غیراشباع، فیبر، پروتئین و مواد معدنی مانند منیزیم، میتواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. چربیهای غیراشباع موجود در آن به بهبود حساسیت به انسولین کمک کرده و فیبر موجود در آن نیز باعث کاهش سرعت جذب قند در خون میشود. همچنین، منیزیم موجود در کره کنجد به تنظیم قند خون کمک میکند. با این حال، به دلیل داشتن کالری بالا، مصرف متعادل آن برای افراد دیابتی بسیار مهم است. بهتر است قبل از مصرف کره کنجد، با پزشک خود مشورت کنید تا میزان مناسب مصرف را برای شما تعیین کند.
آشنایی با دیگر خواص کره کنجد
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کره کنجد آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با کره کنجد
خواص کره کنجد سفید
طرز تهیه کره کنجد خانگی
برای تهیه کره کنجد خانگی، ابتدا کنجد خام را به مدت چند ساعت خیس کنید. سپس، کنجد خیس خورده را آبکشی کرده و در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود. مراقب باشید کنجد نسوزد. پس از خنک شدن، کنجد تفت داده شده را به همراه کمی نمک (در صورت تمایل) در غذاساز یا آسیاب بریزید و آنقدر آسیاب کنید تا به شکل خمیر نرم و روغنی درآید. در ابتدا ممکن است خمیر خشک به نظر برسد، اما با ادامه آسیاب کردن، روغن کنجد آزاد شده و کره کنجد به دست میآید. کره کنجد خانگی آماده است و میتوانید آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.