رنگارنگ

تهیه سرکه انگبین و چگونه سرکه انگبین تهیه کنیم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

تهیه سرکه انگبین

مواد لازم برای تهیه یک و نیم لیتر شربت سرکه انگبین

سرکه انگور یا سیب ……….. ۶ قاشق غذاخوری

عسل………………………. ۶ قاش غذاخوری

عرق نعناع ………………………. ۱۰ تا ۱۲ قاشق غذاخوری

آب …………………………. پنج تا ۶ لیوان

طرز تهیه شربت سرکه انگبین

– برای تهیه شربت سرکه انگبین عسل و سرکه را با هم مخلوط و به محلول آب و عرق نعناع اضافه کنید.

– افراد لاغر بهتر است برای تهیه این شربت از سرکه انگور و اشخاص چاق از سرکه سیب استفاده کنند.

– افراد گرم مزاج باید مقدار عسل را کاهش و سرکه را افزایش دهند،

ولی اشخاص سرد مزاج باید میزان عسل را بیشتر و سرکه را کمتر کنند.

– افراد باید روزانه ۲ لیوان ۲ ساعت پس از غذا شربت سرکه انگبین را به مدت سه هفته مصرف کنند

و یک هفته وقفه در نظر بگیرند و دوباره در صورت نیاز دوره سه هفته‌ای را تکرار کنند.

آشنایی با دیگر خواص سرکه انگبین

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سرکه انگبین آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سرکه انگبین

شربت سرکه انگبین حاوی انواع ویتامین‌های A ،C ،E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، اسید استیک و فرمیک، منتول، فلاونوئیدها، کربوهیدرات، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، مس، فسفر و گوگرد است.

توجه داشته باشید که سرکه انگبین همان سکنجبین است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا