عوارض سرکه برنج و استفاده از سرکه برنج چه عوارضی دارد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
عوارض سرکه برنج
افرادی که دچار بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون بالا ، چاقی ، ورم معده و بیماری های کلیوی هستند ، بهتر است که از مصرف این سرکه پرهیز کنند .
مصرف بیش از اندازه این سرکه برای افراد مختلف می تواند مضر باشد و باعث آسیب دیدگی در آنها شود .
آشنایی با دیگر خواص سرکه برنج
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سرکه برنج آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص سرکه برنج
سرکه برنج در سال ۱۶۰۰ در ژاپن به منظور حفظ و نگهداری برنج بدون قرار گرفتن در یخچال تولید شد.
سرکه برنج نوعی چاشنی با طعم ملایم است که خواص بالایی دارد.
این سرکه در غذاهای آسیایی به خصوص غذاهای کره ای و ژاپنی کاربرد داشته و طعم و مزه منحصر به فردی به غذا می بخشد.
سرکه برنج یکی از طعم دهنده های مخصوص برای غذاهایی مانند سوشی ، اونیگیری ، سبزیجات و سالادهای کره ای است.
اگر به آشپزی ملل و غذاهای کره ای علاقه دارید میتوانید سرکه برنج خانگی را را به سادگی و با مواد در دسترس در خانه تهیه کنید.
خواص سرکه برنج در طب سنتی
سرکه برنج ، دارای طبع سرد و تر است و در طب سنتی فوایدی مانند تقویت ایمنی، تنظیم فشار خون، جلوگیری از عفونت و سم زدایی بدن دارد.
در هر قاشق سرکه حدودا ۳.۰کالری نهفته است
مقدار استیک اسید موجود در سرکه برنج و سرکه سیب باهم برابر است.
سرکه های برنج بسته به نوع آنها به رنگ های مختلف از شفاف تا سیاه تیره ، زرد روشن یا حتی قرمز در جهان موجود می باشند.
این سرکه با طعم خاصی که دارد به عنوان یک طعم دهنده در غذاهای آسیایی بویژه غذاهای کره ای و ژاپنی استفاده می شود
و به دلیل طعم منحصر به فرد می توان با آن غذایی با طعم و مزه جدید درست کند زیرا عطر و طعم شیرینی دارد.
سرکه برنج به دلیل مقدار بالای آنتی اکسیدان ها ، خاصیت ضد سرطانی دارد.
سرکه برنج سفید : رایج ترین نوع این سرکه ، سرکه سفید می باشد.
این سرکه چند منظوره است و اینکه در هر فروشگاه مواد غذایی می توانید آن را پیدا کرد و طعم و مزه شیرینی دارد.
اگر این سرکه را با روغن چای مخلوط کنید ، می توانید مرطوب کننده بی نظیری بدست آورید
و همچنین می توانید التهاب بوجود آمده از تابش نور خورشید را نیز با این سرکه کاهش دهید ، بعلاوه این سرکه می تواند مانع ایجاد عفونت نیز شود.
ترکیب سرکه برنج با روغن چای به عنوان مرطوب کننده پوست و کاهش التهاب ناشی از آفتاب سوختگی کاربرد دارد.
سرکه برنج از رشد میکروبها در ماهی خام جلوگیری میکند و به همین جهت در تهیه سوشی، مقداری از آن را به عنوان ماده نگهدارنده بر روی ماهی میریزند.
تحقیقات نشان داده است که سرکه برنج میتواند میزان کلسترول را در شریانها و رگهای خونی کاهش دهد
و به شما در جلوگیری از بیماریهای قلبی مانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی کمک میکند.
به مقدار کافی اسید استیک در این سرکه وجود دارد. این اسید به تقویت دستگاه گوارش شما بسیار کمک می کند.
اگر کاهش وزن برای شما در اولویت است ، مصرف این سرکه به همراه غذا می تواند برای شما بسیار مفید باشد. برنج قهوه ای با داشتن ترکیبات خاص می تواند باعث کاهش وزن در شما شود .
اسید استیک موجود در سرکه برنج باعث بهبود حرکات روده شده و التهابات روده را از بین میبرد.
سرکه برنج به سم زدایی کبد کمک کرده و عملکرد کبد را بهبود میبخشد.
سرکه برنج متابولیسم را افزایش داده و به از بین بردن خستگی کمک میکند.
از ترکیب سرکه برنج با روغن کنجد میتوان چاشنی خوشمزهای درست کرد که طعم خاصی به غذا میدهد.
سرکه برنج سیاه: مردم جنوب چین بیشتر طالب این سرکه هستند ، سرکه Zhenjiang یکی از معروف ترین شناخته شده است.
از ترکیب برنج چسبنده سیاه با گندم و سایر غلات مانند سورگوم ، این سرکه بدست می آید و طعم و مزه آن نیز مانند سرکه برنج سفید، شیرین و دودی می باشد.
طرز تهیه سرکه برنج
مواد لازم سرکه برنج : برنج سفید ۱ پیمانه شکر سفید سه چهارم پیمانه آب ۲ پیمانه مایه خمیر به میزان لازم سفیده تخم مرغ در صورت تمایل
برنج را به خوبی شسته و حدود ۶ ساعت در آب بگذارید خیس بخورد.
به ازای هر پیمانه برنج دو برابر آب اضافه کنید.
بعد از ۳ ساعت دانه های خیس خورده را با دست بفشارید تا خرد شود.
زمان خیس خوردن برنج که به اتمام رسید برنج را داخل یک پارچه تمیز ریخته و فشار دهید تا تمام آب برنج خارج شود.
آبی که از برنج کشیده اید را به مدت یک شب کامل در یخچال بگذارید بماند.
به ازای هر پیمانه آب برنج ، سه چهارم پیمانه شکر سفید استفاده کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
آب برنج و شکر را به روش بن ماری حدود نیم ساعت بپزید سپس کناری بگذارید تا خنک شود.
آب برنج را داخل شیشه بریزید و به ازای هر ۴ پیمانه آب برنج یک چهارم قاشق سوپخوری مخمر اضافه کنید و مخلوط نمایید تا حل شود.
در ظرف را بسته و در گوشه ای قرار دهید حدود یک هفته استراحت کند.
در طول هفته مایع شروع به حباب زدن و جوشیدن میکند که کم کم از بین میرود.
در این مرحله باید شیشه سرکه را عوض کنید.
در شیشه جدید را بسته و حداقل ۴ روز دیگر در دمای محیط بگذارید استراحت کند.
مایه آماده شده را که کاملا بوی سرکه گرفته از صافی رد کنید و دوباره ۱۵ دقیقه به روش بن ماری حرارت دهید.
سرکه شما آماده است.
اگر میخواهید رنگ سرکه شفاف باشد هنگام بن ماری کردن به ازای هر ۲۰ پیمانه سرکه یک عدد سفید تخم مرغ در سرکه بیندازید تا ناخالصی هایش گرفته شده و شفاف شود.
از سرکه برنج برای تهیه انواع سس های خانگی میتوانید استفاده کنید.
جایگزین سرکه برنج
می توان گفت بهترین جایگزین این سرکه در آشپزی سرکه سیب است.
اگر چه سرکه سیب نسبت به سرکه برنج سنگین تر و قوی تر است اما نسبت شیرینی به ترشی آن آنقدر مناسب است که در برخی شرایط کارساز خواهد بود .
کاربرد سرکه برنج
از سرکه برنج در پخت و پز و تهیه ترشی ، سس ها ، سالاد ها ، طعم دادن به گوشت ، مرغ ، سبزیجات خرده شده ، ماریناد (گوشت خوک)
و بسیاری از غذاهای سراسر جهان استفاده می شود و بسیار کارایی دارد .
تفاوت معنی داری که بین سرکه برنج در مقایسه با سرکه های مرسوم غربی وجود دارد ، میزان کمتر اسیدیته سرکه برنج است.
در حالی که سرکه های غربی در بعضی مواقع تقریباً مزه و طعم غیر قابل تحملی دارند ، سرکه های برنج معمولاً نرمتر و قدرت کمتری نسبت به مابقی سرکه ها دارد.
این سرکه چاشنی همه کاره ای در آشپزی ژاپنی ، چینی و کره ای است و در بسیاری از غذاهای جنوب شرقی آسیا نیز یافت می شود.
سرکه برنج از کجا بخرم
سرکه برنج را می توانید از فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید.
سرکه برنج برای مو
درباره خاصیت سرکه برنج برای مو اطلاعات زیادی در دسترس نیست.
انواع سرکه برنج
انواع مختلفی از این سرکه در جهان وجود دارد که تفاوت بسیار زیادی از نظر سبک های منطقه ای نیز دارد . این سرکه یک چاشنی همه کاره در غذاهای چینی ، ژاپنی ، کره ای و ویتنامی است و بنابراین ممکن است انواع آن کمی از نظر طعم و رنگ متفاوت باشد.
سرکه برنج سفید : رایج ترین نوع این سرکه ، سرکه سفید می باشد. این سرکه چند منظوره است و اینکه در هر فروشگاه مواد غذایی می توانید آن را پیدا کرد و طعم و مزه شیرینی دارد.
سرکه برنج فصلی : این ترکیب در غذاهای ژاپنی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از مهمترین آنها استفاده برای چاشنی برنج سوشی می باشد. این سرکه برای بهتر شدن مزه برنج سوشی استفاده می شود و آن را با شکر ترکیب می کنند ، تا عطر و طعم بیشتری پیدا کند.
سرکه برنج قهوه ای : این ماده مانند دانه های اصلی برنج ، مواد مغذی بیشتری را همراه با رنگ تست شده به ارمغان می آورد و از نظر طعم اغلب ملایم تر می باشد و می توان آن را با سرکه برنج سفید نیز استفاده کرد.
سرکه برنج سیاه: مردم جنوب چین بیشتر طالب این سرکه هستند ، سرکه Zhenjiang یکی از معروف ترین شناخته شده است. از ترکیب برنج چسبنده سیاه با گندم و سایر غلات مانند سورگوم ، این سرکه بدست می آید و طعم و مزه آن نیز مانند سرکه برنج سفید، شیرین و دودی می باشد.
سرکه برنج قرمز: این ترکیب با برنجی که از قبل تخمیر شده است ، ساخته می شود و غلات دیگری مانند برنج سیاه را در خود دارد و از نظر طعم از سرکه سیاه کمی سبک تر می باشد. طعم و مزه این سرکه نیز شیرین ، ترش و کمی بد بو می باشد. از این سرکه می توان در طعم دار کردن غذاهای دریایی و حتی سوپ نیز استفاده کرد.
مضرات سرکه برنج
افرادی که دچار بیماری هایی مانند دیابت ، فشار خون بالا ، چاقی ، ورم معده و بیماری های کلیوی هستند ، بهتر است که از مصرف این سرکه پرهیز کنند .
مصرف بیش از اندازه این سرکه برای افراد مختلف می تواند مضر باشد و باعث آسیب دیدگی در آنها شود .