خواص کشک خشک و خواص کشک خشک برای کودکان * خواص کشک برای پوست
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص کشک خشک
میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری است.
مزاج کشک سرد و خشک است.
که میتواند به عنوان یکی از تامین کنندههای انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب میشود به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده میشود.
کشک برای کوکان کم وزن غذای مناسبی محسوب میشود.
مصرف کشک برای بیماران دارای کلسترول بالا و همچنین فشارخون بالا توصیه نمیشود.
کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال میکند.
کشک خشک میتواند به عنوان یک میان وعده پرانرژی مصرف شود که افراد چاق باید به این نکته توجه کنند.
از کشک به عنوان یک افزودنی به غذا نیز استفاده میشود.
کشک در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و بعضی از ویتامینهای گروه ب است.
قابض است و موجب تسکین تیزی صفرا و خون میشود.
حفظ فشار خون طبیعی نیز یکی دیگر از خواص کشک در بارداری است.
برای جوان سازی پوست خود می توانید از ماسک کشک استفاده کنید.
کشک حاوی کلسیم و پروتئین غنی است
بنابراین، خوردن آن برای افرادی که به طور مداوم دوست دارند از خوراکی های غیرمغذی استفاده کنند، توصیه میشود.
مصرف ضماد کشک و مالش کشکاب برای درمان ریزش مو و پیشگیری از طاسی و کچلی بسیار مفید است.
یکی از خواص کشک، لاغری می باشد. در کشک هیچ گونه مواد قندی وجود ندارد؛ بنابراین مصرف این ماده برای رژیم لاغری مفید است.
کشک اگر با آبلیمو ترکیب شود، می تواند در درمان آفتاب سوختگی و از بین بردن لکه های قهوهای استفاده گردد
یکی دیگر از خواص کشک، درمان پوکی استخوان می باشد.
کشک اسید های آلی سرشاری دارد؛ از این رو میتوان به عنوان یک ضد عفونیکننده برای دستگاه هاضمه و همچنین سلامت روده کوچک و بزرگ از آن استفاده کرد.
برای داشتن موهایی درخشان و نرم، میتوانید کشک را قبل از شامپو کردن به موهایتان بمالید.
کشک می تواند تیرگی دور چشم را از بین ببرد.
برای این کار می توانید یک پنبه آغشته به کشک را به مدت ۱۰ دقیقه زیر چشم بگذارید وتیرگی دور چشم را کاهش دهید.
زیادهروی در مصرف کشک مضراتی تهم دارد؛ یکی از عوارض و مضرات کشک سفت شدن روده است.
آشنایی با دیگر خواص کشک
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کشک آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی بیشتر با کشک
کشک یک نوع فرآورده لبنی است و اکثر کشورهای دنیا با این ماده غذایی ترش مزه آشنا هستند.
فرآیند تخمیر و تولید کشک با اضافه کردن باکتری به شیر صورت میگیرد.
خواص باورنکردنی کشک و تاثیرات آن بر سلامتی، آن را به یک محصول لبنی مهم تبدیل کرده است.
علاوه بر تقویت طعم غذاهای مختلف، کشک میتواند عملکرد سیستم گوارش و هضم غذا را بهبود بخشد و به تقویت استخوان و دندانها کمک کند.
کشک از تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می مونه و یا از ماست بدون چربی تهیه می شه.
میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالریه
که می تونه به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجونده بشه!
کشک دارای طبیعت سرد و خشک و دیرهضمه و باعث تولید بلغم خام و نفخ می شه
و مصرف اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و برای صفراوی مزاجان مفیده.
خواص کشک بادمجان
کشک و بادمجان دارای طبعی سرد است و به همین دلیل با گردو مصرف می شود.
کشک بادنجان حاوی انواع ویتامینهای A ،C ،E، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۶، اسید چرب امگا ۳، کلسیم، فسفر، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز، گوگرد، مس و روی است.
این غذا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد مغذی فراوان موجب استحکام استخوانها و دندانها میشود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند.
این غذا به علت وجود آهن و مس نقش موثری در رفع کمخونی افراد دارد و سبب عملکرد بهتر مغز هم میشود.
کشک بادنجان به علت داشتن ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد
بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
این غذا به علت وجود ویتامینهای A ،C ،E، گروه ویتامینهای B و روی، تاثیر چشمگیری در تقویت و رشد موها، طراوت، شادابی و لطافت پوست دارد.
کشک بادنجان خاصیت آنتیبیوتیکی دارد بنابراین عفونتهای بدن را از بین میبرد.
خواص کشک ناشتا
کشک ناشتا برای معده خیلی خوب است.
کشک به دلیل داشتن اسید های عالی ، ضد عفونی کننده بسیار خوبی برای معده می باشد
و همچنین کشک باعث سیری می شود و گرسنگی را کاهش می دهد
و با حجم کم باعث می شود معده راحتتر و بهتر عمل هضم را انجام دهد.
خواص کشک برای زخم معده
کشک دارای یک خاصیت خاص است و آن هم ضد عفونی کردن معده است و برای درمان بیماری های معده و زخم معده مفید است.
خواص کشک برای صبحانه
بعد از بیدارشدن از خواب بهترین زمان مصرف کشک است
با توجه به اینکه بدن در ۶ ساعت قبل هیچ ماده غذایی دریافت نکرده
مصرف کشک در این زمان موجب جذب سریع پروتئین میشود.
خواص کشک و قارا
کشک از تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می مونه و یا از ماست بدون چربی تهیه می شه.
میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالریه
که می تونه به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجونده بشه!
کشک دارای طبیعت سرد و خشک و دیرهضمه و باعث تولید بلغم خام و نفخ می شه
و مصرف اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و برای صفراوی مزاجان مفیده.
قره قروت از فرآورده های فرعی شیره که به روش سنتی از کشک تولید می شه.
طبیعت قره قروت سرد و خشکه و خوردن اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و تشنگی رو برطرف می کنه؛
قره قروت برای رفع حرارت معده، کبد، اسهال صفراوی و تب های صفراوی گرم مفیده،
مصرف موضعی اون می تونه برای ورم های حاد مفید باشه.
قره قروت مثل باقی لبنیات برایی پیشگیری از پوکی استخوان خیلی مفیده، قره قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه.
هر ۱۰۰ گرم قره قروت حاوی ۲۴۰ کیلوکالری انرژیه که می تونه بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه رو تامین کنه.
قرهقروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه و نقش ساختاری و استحکامی در بدن به ویژه عضلات داره.
قره قروت دارای ویتامین D هست، این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شه
و عوارض کمبود کلسیم پیشگیری می کنه؛ همچنین از ابتلا به سرطان روده بزرگ هم جلوگیری می کنه.
خواص کشک و گردو
کشک گردو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی ها سرو کرد.
گردو یک از خوراکیهای بسیار سادهای است که برای سلامتیتان فوقالعاده مفید است.
گردو، خواص غذایی خاص خودش را دارد و یکی از منابع با ارزش پروتئین، چربیهای سالم، فیبر، استرولهای گیاهی و بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی محسوب میشود.
تنها ۳۰ گرم گردو، صد درصد از نیاز روزانهی شما به امگا ۳ را تامین میکند.
ویتامینهای موجود در گردو شامل، ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید (ویتامین B5)، ویتامین B6، اسید فولیک و ویتامینهای B12، E، K و A میشود.
کاروتنوئیدهای موجود در گردو نیز شامل بتا کاروتن، لوتئین و زیاکسانتین میشود.
همچنین گردو منبع غنی از مواد معدنی شامل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم است.
گردو هم مانند سایر مغزها، سرشار از فیبر و پروتئین است.
گذشته از همهی اینها، گردو طعم خوبی دارد
و شما میتوانید آن را به عنوان بخشی از میان وعدهای سالم یا همراه با غلات صبحانه، جو دوسر، اسموتی و یا حتی سالاد مصرف کنید. کیک و بیسکوئیتهای گردویی هم در میان بچهها و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد.
خواص کشک و خرما
مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و فسفر مانند کشک و خرما بهترین خوراکی برای محافظت از استخوانهاست
و از طرفی نرمش و ورزش روزانه نیز موجب قویتر شدن و استحکام استخوانها میشود.
کشک برای کرونا خوبه
کشک به دلیل مواد معدنی که در خود دارد برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و می تواند در مبارزه با کرونا موثر باشد.
کشک در رژیم کتوژنیک
کشک جزو مواد غذایی مجاز در این رژیم غذایی موجود نیست.