فواید و مضرات فندق تازه و عوارض و فواید فندق تازه برای فشار خون

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
فواید و مضرات فندق تازه چیست
طبع فندق گرم و خشک است و در ۱۰۰ گرم فندق ۹۲۸ کالری موجود است.
فندق به خاطر داشتن ویتامینهای B برای درمان ضعف اعصاب، سستی و خمودگی، هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.
مقوی معده و رودههاست. در فواصل غذا ۱۰ دانه میل شود.
فندق حاوی منیزیم و پتاسیم میباشد و این مواد بزرگترین داروی مقوی قلب و کلیه ها هستند.
به خاطر وجود آهن در فندق میتوان گفت که یکی از بهترین عوامل سازنده گلبولهای قرمز میباشد.
فندق اختلال در رشد مو را برطرف میکند.
فندق به خاطر داشتن ویتامین A و C برای تقویت پوست و ناخن و مو و تقویت بینایی بسیار مفید است.
فندق باعث تنگ کردن عروق زیر پوست و باعث کشیدگی پوست و تغذیه و درمان آن میشود.
کسانی را که مار زده است کشمش با فندق میل کنند.
کسانی که سنگ کلیه دارند روزی ۱۵ دانه فندق، غذای مناسبی برای آنها میباشد.
برای رفع کرم کدو روغن فندق را بگیرید و به مدت ۱۵ روز، روزی یک قاشق سوپ خوری از آن روغن میل کنید.
فندق سموم را از بدن خارج میسازد.
کسانی که درد مفاصل دارند روزانه ۱۰ دانه فندق بخورند.
کسانی که نقرس دارند صبحانه ۳۰ عدد فندق + یک قاشق عسل خوب جویده میل شود و همراه آن یک لیوان شیر مصرف شود.
کسانی که درد استخوان دارند صبحانه از روش شماره ۱۴ استفاده کنند.
برای تقویت ریه مانند شماره ۱۴ استفاده شود.
برای درمان جوش صورت روزی ۲ مرتبه با نوک انگشت از روغن فندق روی جوشهای صورت بگذارید.
کسانی که ضعف عمومی دارند روزانه ۱۰ عدد فندق بخورند.
اگر کم خون هستید بعد از هر غذا ۵ دانه فندق بخورید.
کسانی که سرطان دارند صبحانه ۲۰ عدد فندق و ۳ عدد خرما با یک لیوان آب هویج میل کنند.
کسانی میخواهند رودههای آنها تقویت شود در هنگام گرسنگی ۱۰ عدد فندق بخورند.
فندق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد میکند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است.
کسانی که رخسار زرد دارند برای درمان آن روزانه ۱۰ دانه فندق بخورند.
مغز فندق ممکن است در بعضی افراد باعث حساسیت و واکنش های آلرژیک شدید مانند شوک آنافیلاکسی شود.
فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچوجه مضر نیست
ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و حالت تهوع تولید میکند.
برای جلوگیری از این حالات، آنهائی که سرد مزاج هستند
باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم مزاجان با سکنجبین بخورند.
به نظر می رسد فندق برای بسیاری از مردم در مقادیر غذایی امن است
اما بعضی از افراد به فندق آلرژی دارند و واکنش های جدی آلرژیک شامل مشکلات تنفسی تهدید کننده حیاتی (آنافیلاکسی) می باشد
بنابراین در کل بهتر است که از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنید و حد تعادل را رعایت کنید.
علاوه بر این موارد فندق باعث افزایش وزن می شود و مصرف بیش از حد ان برای کبد مضر است.
آشنایی با دیگر خواص فندق
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص فندق آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
خواص فندق و بادام
یکی از آجیلهای نوروزی، فندق است که طبع آن معتدل بهحساب میآید.
فندق یکی از خوراکیهای مفید برای تقویت مغز محسوب میشود و به بهبود عملکرد مغز کمک میکند.
البته باید به این نکته توجه داشت که فندق بوداده که مدت زیادی در مغازه مانده باشد،
خواص چندانی ندارد و برای بهره بردن از خواص فندق، باید آن را بهشکل بونداده و ترجیحاً تازه مصرف کرد.
فندق بهدلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از مس، فسفر و ید، برای آن دسته از افرادی که به مشکلات تیروئید مبتلا هستند، گزینه بسیار خوبی بهحساب میآید.
مصرف فندق، به درمان زخم معده کمک میکند ضمن اینکه اگر عفونتی در بدن وجود داشته باشد، آن را از بین خواهد برد.
یکی دیگر از خواص فندق، تصفیه خون محسوب میشود.
افراد چاق، نباید نگرانی چندانی از بابت مصرف فندق داشته باشند چون فندق، مانع از چاقی میشود.
بادام، با طبع گرم و تر، یکی دیگر از آجیلهای خوشمزه عید محسوب میشود.
از بادام میتوان بهعنوان بازکننده مجاری ادراری استفاده کرد در نتیجه آن دسته
از افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند، میتوانند از بادام کمک بگیرند.
بادام در رفع مشکلات لثه و دندان و گلو مفید است علاوه بر این، به درمان یبوست نیز کمک میکند.
افرادی که با مشکل ضعف بینایی مواجه هستند، میتوانند برای بهبود وضعیت خود از بادام استفاده کنند.
افراد عصبی باید مصرف بادام را بهصورت مستمر در برنامه غذایی خود داشته باشند چون به تقویت اعصاب کمک میکند.
برای تقویت حافظه و اعصاب، میتوان ۱۰ عدد بادام را با یک قاشق عسل و آب در مخلوطکن ریخت و بعد از ترکیب شدن، میل کرد.
بادام خواص دیگری هم دارد مثلاً، تقویتکننده جنسی است و به تقویت حافظه نیز کمک میکند.
آن دسته از خانمهای باردار که بهمیزان کافی از بادام استفاده میکنند،
نوزادان آرامتری خواهند داشت که بهنسبت سایر نوزادان کمتر بیقراری و گریه میکنند.
یکی دیگر از خواص بادام، چاقکنندگی آن بهحساب میآید در نتیجه گزینه بسیار خوبی برای افراد لاغر است.
در نقطه مقابل، افراد چاق باید مصرف بادام را محدود کنند و در مصرف آن زیادهروی نکنند
چون چاقی آنها بهواسطه مصرف بیش از اندازه بادام، تشدید خواهد شد.
افراد مبتلا به نقرس، برای خوردن بادام با محدودیت مواجه هستند و تا زمانی که با پزشک متخصص طبسنتی مشورت نکردند،
نباید از بادام استفاده کنند چون با مصرف آن ممکن است دچار مشکل شوند.
خواص فندق و عسل
کسانی که نقرس دارند صبحانه ۳۰ عدد فندق + یک قاشق عسل خوب جویده میل شود و همراه آن یک لیوان شیر مصرف شود.
برای سرفههای مزمن ۳۰ گرم مغز فندق همراه عسل ساعت ۱۰ صبح میل شود این باعث میشود که اخلاط سینه و ریه خارج گردد.
کسانی که بیماری MS دارند در غذای روزانه خود فندق را بگنجانند. روزانه ۲۰ عدد،اطفال ۱۰ عدد همراه یک قاشق عسل میل کنند.
خواص فندق و پسته
بهجرئت میتوان گفت که پسته، یکی از آجیلهای پرطرفدار است که طبعی گرم و خشک دارد،
البته برخی از افراد معتقدند که طبع پسته با توجه به نوع آن تعیین میشود
ولی بهطور کلی، نسبتاً گرم و تر است. پسته خواص بسیار زیادی دارد
که میتوان به تقویت قوای جنسی، مقوی معده، ضد تپش قلب و ضدخفقان اشاره کرد.
آن دسته از افرادی که بهدلیل ابتلا به بیماری، کلیههایشان کوچک شده،
میتوانند برای رفع مشکل خود از پسته استفاده کنند. خوردن پسته،
به درمان سنگ کیسه صفرا کمک میکند، ضمن اینکه برای درمان کبد چرب نیز مفید است.
مبتلایان به بیماریهای زخم معده و روده نیز میتوانند از مصرف پسته نفع ببرند.
خوردن پسته برای بسیاری از افراد مفید است با این حال، برخی از افراد نباید از آن استفاده کنند،
برای مثال، مبتلایان به نقرس یا بیماران کلیوی باید از مصرف پسته بپرهیزند.
فندق مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتیاکسیدان بدن را از استرس اکسیداتیو دور نگه میدارد.
تحقیقات نشان میدهد که فندق برای سلامت قلب بسیار مفید است.
وجود آنتیاکسیدان و اسیدهای چرب سالم، ظرفیت آنتیاکسیدانی فندق را افزایش میدهد و سطح کلسترول خون را پایین میآورد.
وجود ترکیبات آنتیاکسیدانی، ویتامینها و مواد معدنی میتواند به فندق خواص و ویژگیهای ضدسرطانی ببخشد.
خواص فندق باعث کاهش نشانگرهای التهابی میشود و این تأثیر بهخاطر وجود چربیهای سالم است.
اضافه کردن فندق به غذاهای مختلف یا مصرف آن بهعنوان میانوعده بسیار ساده است و به سادگی میتواند جای خود را در رژیم غذایی شما باز کند.
فندق سوخته برای ابرو
چند عدد فندق را برداشته و پوست آنها را کاملا جدا کنید.
سپس فندق ها را روی شعله مستقیم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا بسوزند و سیاه رنگ شوند.
فندق های سوخته را در ظرفی بریزید و کاملا آنها را بکوبید
تا به حالت پودر درآیند. پودر فندق را درون ظرفی بریزید و در آن را ببندید.
هر شب قبل از خواب به کمک یک گوش پاک کن کمی از این پودر فندق را روی ابروهای خود بمالید؛
به طوری که کاملا ریشه ابرو آغشته به این پودر گردد. صبح روز بعد ابروهای خود را با آب بشویید.
امکان دارد پس از شستشوی ابروها، پودر فندق به طور کامل از روی ابرو پاک نگردد که البته این امر خوب می باشد
زیرا آن علاوه بر رنگ و شکل ابروها موجب تقویت بیشتر موهای ابرو نیز خواهد شد.
بجای استفاده از انواع مداد های ابرو که به مرور زمان باعث ریزش موهای ابرو می شوند،
توصیه می کنیم از پودر فندق استفاده نمایید زیرا علاوه بر رنگ ابروها و شکل دادن به آنها،
موجب تقویت و رشد بیشتر موهای ابرو نیز می گردد.
برای گرفتن بهترین نتیجه، این کار را به مدت ۳ تا ۴ هفته و بطور مرتب انجام دهید.
زمانی که فندق را می سوزانید روغنی از آن به دست می آید که این روغن باعث تقویت ابرو،
رشد آن و برگشت موهای ریخته شده ابرو می گردد.
رنگ سیاه این روغن کم کم موجب تیره تر شدن رنگ تار موهای ابرو و استحکام آنها می گردد.
فندق برای سگ
فندق برای سگ ها سمی نمی باشد اما صاحبان سگ های کوچک باید مراقب باشند
زیرا فندق ممکن است باعث خفگی و یا انسداد روده در سگ ها شود.
‼️لطفا دقت کنید که بادام هندی ، بادام زمینی و فندق آجیل عید
به دلیل داشتن نمک و جوهر لیمو به هیچ وجه مناسب مصرف سگ ها نمی باشند!!!
فندق برای سرماخوردگی
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در فندق تازه و خشک به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده
و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.
فندق در فال قهوه
دیدن فندق در فال قهوه خوب است و به منبع مالی اشاره می کند که شما از آن خبر ندارید و به دست شما می رسد.
اگر در بالای فنجان فندق دیدید یعنی زود به این پول می رسیدو هر چه پایین تر دیده شود زمان رسیدن شما به پول بیشتر می شود.
خواص فندق در بدنسازی
فندق حاوی مقادیر بالای کلسیم و منیزیم است که باعث تقویت عضلات شده و از اسپاسم، گرفتگی و یا تنش عضلانی پس از تمرینات بدنسازی جلوگیری می کند.
مقادیر بالای پروتئین موجود در فندق به افزایش چربی سوزی ورزشکاران کمک کرده و عضله سازی را بهبود می بخشد.
فندوق با انواع ویتامینها و املاح معدنی یکی از مهمترین انواع دانههای روغنی به شمار میرود
که نهتنها انرژی موردنیاز بدن را تامین میکند، بلکه برای رشد و تقویت ماهیچههای نیز بسیار مفید است.
روغنهای غیراشباع مفید، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، اسیدفولیک، ویتامین A,B,C,D,E،
روی، منیزیم، اسیدهایچرب امگا ۶ و ۹، فیبر، سدیم، نشاسته و کالری از جمله محتویات ویتامینه فندوق است.
سایر املاح معدنی موجود در کره فندوق برای بدنسازی عبارت اند از: کلسیم، فسفر، پتاسیم،
منگنز و مس که تمامی این موارد را افراد عادی نیز باید در برنامه روزانه داشته باشند.
این نیاز و نحوه مصرف برای بدنسازان تفاوتهای زیادی دارد.
کره فندوق کالری بالایی دارد و درنهایت مکملی برای فعالیتهای بدنی ورزشکاران و بدنسازان است.
پروتئین و کربوهیدرات موجود در کره، ماهیچهها و عضلات را تقویت کرده
و همچنین سبب تقویت مفاصل و استخوانها میشود.
خواص فندق سوخته برای مو
– ضماد سوخته فندق با پی بز برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.
برای جلوگیری از ریزش مو پوست فندق رابسوزانید
و خاکستر آنرا با پیه مخلوط کرده و قسمت هایی را که مو ریخته با آن ماساژ دهید
آیا فندق چاق میکند
اگر به دنبال روش هایی برای افزایش وزن هستید به شما پیشنهاد می کنیم که مغز فندق را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
فندق حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و اگر روزانه ۵۶ گرم فندق مصرف کنید به افزایش وزن و چاقی صورت کمک می کند.
خواص پوست چوبی فندق
برای تنظیم قاعدگی ۲۰ گرم پوست فندق را در ۱۰۰۰ گرم آب جوشانده در فواصل قاعدگی روزی یک فنجان میل شود.
خانمهایی که دوره قاعدگی آنها دردناک و زیاد است پوست فندق را جوشانده بعد از غذا یک فنجان بخورند.
پوست این دانه دارای مواد قبض کننده می باشد و در مورد معالجۀ بیماریهایی چون: بواسیر، واریس، فلبیت و قاعدگی های نامنظم مصرف می شود.
پوست میوۀ فندق را می سایند و به صورت گرد درمی آورند و وقتی آن را در روی بریدگی اعضاء بریزند، خونریزی آن را فوراً بند می آورد.
خواص فندق و بادام زمینی
بادام زمینی برای کاهش وزن و لاغری بسیار مناسب است.
تحقیقات انجامشده نشانمیدهد که مصرف بادام زمینی (و دیگر انواع آجیل)
خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را بهشدت کاهش میدهد.
پیشگیری از سنگ کیسه صفرا یکی دیگر از خواص بادام زمینی است.
آن ها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز می شوند فعال تر می شوند.
پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند.
فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است.
مصرف ۱٫۵ اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.
بادام زمینی ها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.
فندق برای سرفه
روغن فندق برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است.
امام رضا (ع) می فرمایند : فندق روده و معده را نیرومند می گرداند . روغن آن بهترین داروی سینه درد ، سرفه و ریزش مو است .